Session Committee bewaakt kennisprogramma
Amsterdam Dutch

Session Committee bewaakt kennisprogramma

Author: GreenTech
Tuesday, 29 March 2016

GreenTech 2016 presenteert vol programma met inspirerende sessies en sprekers

Kennis vergaren en nieuwe inzichten krijgen, belangrijke adviezen inwinnen en kennis op bouwen het kan tijdens GreenTech met meer dan 20 inspirerende sprekers en 30 uiteenlopende onderwerpen in de GreenTech Theatres. Diep in de nieuwe trends en actuele ontwikkelingen duiken, maar ook praktische advies krijgen aan de hand van praktijkvoorbeelden gestoeld op jarenlange ervaring. De theaters zijn gefocust rond de vier centrale thema's van GreenTech: water, biobased, energie en gewassen primair gericht op telers en investeerders.

Een comité van zes experts adviseert de organisatie over de thema's, onderwerpen en sprekers om een hoogwaardige kennis programma te garanderen dat zowel uitdagend als relevant is met belangrijke take-aways. De Session Committee is opgericht om er voor te zorgen dat er een onpartijdig, maar geïnformeerde dialoog over de snel evoluerende tuinbouw ontstaat. De Committee geeft inzicht in trends en nieuwste ontwikkelingen, en begeleidt tevens de vaststelling van het totaal programma.

De leden van de Session Committee zijn:

  • Dhr. Sjaak Bakker - Business Unit Manager Glastuinbouw bij Wageningen UR en voorzitter van de Session Committee
  • Dhr. Aad van den Berg - Managing Director Delphy
  • Dhr. Jeroen Ravensbergen - Sales manager / voorzitter Modiform
  • Dhr. Joep Hendricks - Managing Director HortiAlliance
  • Dhr. Peter Prins - Senior Adviseur Netherlands Water Partnership (NWP)
  • Dhr. Edward Verbakel - Group Managing Director VB Groep

Een inspirerende rij aan sprekers brengen een schat aan ervaring en uitdagende denkbeelden naar de GreenTech sessies en behandelen onderwerpen als robotica, soil versus substrate, biodegradable or compostable, water and energy efficiency, what’s new in high and midtech solutions. Het volledige programma is eind april beschikbaar.

"We zijn erg blij met deze prominente Session Committee die er voor zal zorgen dat het kennisprogramma gevuld is met tot nadenken stemmende sessies en dynamische sprekers", zegt Mariska Dreschler, Manager GreenTech, "Hun expertise, ervaring en kennis is van onschatbare waarde voor ons programma en we danken hun voor het ruimhartig delen van hun tijd, gedachten en ideeën. "

***

GreenTech Amsterdam 2016
Alle tuinbouw professionals kunnen de GreenTech die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 bezoeken in de RAI in Amsterdam. Toegang is gratis voor professionals na registratie online. Registratie is open »

***

Over GreenTech
GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouw technologie. De GreenTech vindt plaats op 14-15-16 juni 2016. De GreenTech evenementen worden georganiseerd door RAI Amsterdam en vinden plaats in RAI Amsterdam Convention Centre.