Take a look into the future of growing
Amsterdam Dutch

Neem een kijkje in het telen van de toekomst

Author: GreenTech
Wednesday, 17 February 2016

Nieuw theater op GreenTech Amsterdam 2016 met focus op gewassen

Naast een groei van 25% in exposantenaantal, lanceert GreenTech het Crops Theatre, een sessie theater met een capaciteit van 80 personen met een volledige focus op gewas optimalisatie. In nauwe samenwerking met acht marktleiders en innovators, zal GreenTech telers ultramoderne machines, producten en oplossingen bieden om hun gewas te optimaliseren. Naast deze innovaties, is het kennisprogramma in het theater gericht op het bieden van praktische oplossingen voor elk gewas en onder alle omstandigheden.

Telers worden elke dag geconfronteerd met nieuwe kansen en uitdagingen. Van het voeden van een groeiende wereldbevolking, het voldoen aan nieuwe strenge emissie-eisen, tot het produceren van meer voedsel op minder vierkante meters en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Bovendien verschillen de omstandigheden sterk over de hele wereld. Andere regio’s, betekenen andere klimatologische omstandigheden, andere grondsoorten, andere schaarse productiemiddelen enzovoort.

Het Crops Theatre wordt ondersteund door acht internationaal gerenommeerde partners. "We zijn erg trots dat deze marktleiders en innovators zich als partner hebben verbonden aan het Crops Theatre.", zegt Mariska Dreschler, Domein Manager van GreenTech. "Hun kennis en expertise zorgt ervoor dat het Crops Theatre een must is voor elke teler. Samen zorgen we voor een kwalitatief hoogstaand sessie-programma met als primaire focus de dagelijkse uitdagingen waar telers mee geconfronteerd worden. "
Het Crops Theatre staat in de nabijheid van de gewasspecialisten, zaadveredelaars en andere toeleveranciers in hal 8. Deze hal is toegevoegd aan de GreenTech plattegrond om ruimte te maken voor de substantiële groei van 25% in exposantenaantal.

De GreenTech 2016 Crops partners zijn: