Amsterdam Dutch

GreenTech benoemt prominent Summit Comité

Thursday, 12 March 2015

7 leden onder voorzitterschap van de heer Loek Hermans, lid van de Eerste Kamer en boegbeeld van de Topsector tuinbouw en uitgangsmaterialen.

Amsterdam RAI, organisator van GreenTech heeft een Summit commissie aangesteld onder leiding van de heer Loek Hermans. Deze commissie adviseert de organisatie bij het definiëren van trends, uitdagingen en discussiepunten die aan bod moeten komen tijdens de Summit alsmede de uit te nodigen keynotes en sprekers van de parallelsessies.

"Wij geloven sterk in co-creatie en zijn overtuigd met het advies van deze commissie een relevant, sterk inhoudelijk en uitdagend netwerkcongres voor de sector neer te kunnen zetten", zegt Mariska Dreschler, Manager GreenTech, "Als organisator, stellen we het buitengewoon op prijs dat deze vooraanstaande commissieleden tijd hebben gevonden in hun drukke agenda's om ons te helpen een evenement neer te zetten waar de industrie daadwerkelijk op wacht."

Leden:
» De heer Loek Hermans – Lid van de Eerste Kamer, voorzitter van Greenport Holland en benoemd tot boegbeeld van de Topsector tuinbouw en uitgangsmaterialen - Voorzitter van de Summit
Commissie
» De heer Sjaak Bakker - Manager bij Wageningen UR
» De heer Ferdi van Elswijk - Manager Prominent Greenhouse Academy bij Prominent Growers
Association
» De heer Robert-Jan de Goey - Commercieel Directeur bij Dalsem
» De heer Harm Maters - voorzitter van de AVAG
» De heer Eric Moor - Managing Director bij Sion Orchids
» De heer Martin Steentjes - CTO bij Van der Hoeven Horticultural Projects
» Mevrouw Mariska Dreschler - Manager GreenTech bij Amsterdam RAI

Een blik op de Summit
De tuinbouwsector staat op de drempel van een nieuw tijdperk waarin innovatieve, mobiele technologie wordt geïmplementeerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Disruptive technology kan en zal exponentiële groei mogelijk maken en wereldwijd optimalisatie van productie van voedingsmiddelen vereenvoudigen, oplossingen leveren voor een aantal van de meest kritieke internationale uitdagingen in de tuinbouw, zoals opvolging, werving en kennisoverdracht evenals versnelde globalisering.

De Greentech Summit 2015 brengt disruptive technology, business innovatie en passie voor gewassen voor het voetlicht. De delegates delen visie, ervaringen en ideeën en ontdekken hoe technologie en persoonlijke inspiratie bepalend zijn voor de toekomst van een werkelijk duurzame tuinbouwsector.

Silver sponsors
De GreenTech Summit wordt ondersteund door 9 Silver Sponsors:
» Royal Brinkman
» Codema Systems Group
» Dalsem Group
» Hoogendoorn Growth Management
» Koppert
» Ludvig Svennson
» Priva
» Van der Hoeven Horticultural Projects
» Vostermans Ventilation
» Koppert Biological Systems
» Grodan
Er zijn in beperkte mate nog Gold en Bronze pakketten beschikbaar.

Algemene informatie
Op dinsdag 9 juni 2015, verzamelen hoogwaardige sprekers en delegates uit de hele wereld zich in Amsterdam RAI Convention Centre voor de eerste GreenTech Summit. Industrie leiders en influencers in de tuinbouw bespreken tijdens dit exclusieve "invitation-only" congres het thema 'What’s next for Green Horticulture?'. De GreenTech Summit zal worden gehouden in de oneven jaren, wanneer er geen GreenTech beurs plaats vindt.

Het volledige programma van de Summit is beschikbaar in de eerste week van april.